Υλικά
1 κιλό μύδια με το κέλυφος (ανοιχτά)
κρασί λευκό (κάτι παραπάνω από 1 ποτήρι)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
λίγο σκόρδο
2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι & πιπέρι
1 κιλό μύδια με το κέλυφος (ανοιχτά)
κρασί λευκό (κάτι παραπάνω από 1 ποτήρι)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
λίγο σκόρδο

2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Αχνίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το πράσο
- Προσθέτουμε τα μύδια
- Σβήνουμε με κρασί
- Αφου εξατμιστεί το κρασί, βάζουμε τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε (προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται)
- Αχνίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και το πράσο
- Προσθέτουμε τα μύδια
- Σβήνουμε με κρασί
- Αφου εξατμιστεί το κρασί, βάζουμε τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε (προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται)
- Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά
Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες! Μην ξεχάσετε να απολαύσετε το ζουμάκι...

Bon Appétit
Γεια σας! Που χαθήκατε;;; Αν έχετε όρεξη και θέλετε, έχετε πρόσκληση για παιχνίδι-αναδρομή!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://wonderfoodland.wordpress.com/2011/09/29/7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-7-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-7-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87/
Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ :)
ΑπάντησηΔιαγραφή